Selected Tours

Discover heritage of Dubrovnik
and famous cities in the area

Cjelodnevni izlet Crna gora


Ovo je mala, ali izuzetna zemlja s krševitim planinama, slikovitim srednjovjekovnim selima i prekrasnim dugim plažama duž jadranske obale. Boka Kotorska, koja podsjeća na duboki fjord, bogata je starim primorskim crkvama i gradovima poput Herceg Novog i Kotora, poznatih po svojim utvrdama. No, ljepota ove zemlje tu ne staje. Priroda jednostavno oduzima dah i ako tražite savršeno jednodnevno putovanje od Dubrovnika do Crne Gore, ne tražite dalje.

Mjesta koja ćemo posjetiti:

KOTOR:

Smješten u jednom od najljepših zaljeva svijeta, Kotor, grad trgovaca i čuvenih moreplovaca ima dosta toga za ispričati. Stari grad Kotor je očuvana srednjovijekovna urbana sredina tipična za gradove nastale u XII i XIV stoljeću. Srednjovijekovna arhitektura i mnogobrojni spomenici kulturnog nasljeđa uvrstili su Kotor u UNESCO – ov spisak „Svjetske prirodne i kulturne baštine".

PERAST:

Na jednom od najljepših položaja Boke Kotorske, u podnožju brda sv. Ilije, leži gradić Perast, riznica dragocjenih djela bokeljske kulturne, povijesne i umjetničke baštine. Sačuvani su vrijedni spomenici, crkve i kapelice, vitki zvonici, Gradski muzej, raskošne palače, balkoni i grbovi.

BUDVA:

Budva se s pravom naziva metropolom crnogorskog turizma zahvaljujući velikom broju prekrasnih plaža i hotela koji ovo mjesto čine jednim od najpoželjnijih turističkih odredišta.

Stari grad Budve leži na malom poluotoku i predstavlja pravi kovčeg blaga kulturne baštine ovoga kraja. Posebnost ovoga kraja leži u činjenici da je riječ o jedinstvenom mjestašcu s prekrasnim uskim ulicama koje će u vama stvoriti dojam kao da ste u nekoj svjetskoj metropoli.

Sv. STEFAN:

Ovo bivše ribarsko selo, smješteno na poluotoku, je prije 50 godina pretvoreno u grad - hotel, te se tako napravilo divno mjesto gdje čak i najveće svjetske zvijezde vole provodit svoje vrijeme.
  • Trajanje: do 12 sati
  • Kada: Svaki dan
  • Za grupe do: 1 - 7 osoba
  • Jezici: ENGLESKI, TALIJANSKI, ŠPANJOLSKI, FRANCUSKI
  • Ponijeti:: Fotoaparat, lagana odjeća
  • Uključeno: Vozač, gorivo, boca vode, trajekt

REZERVIRAJ ili POŠALJI UPIT

Nešto je pošlo krivo

Molimo pričekajte par minuta pa pokušajte ponovo

Hvala na upitu

Odgovoriti ćemo Vam što je moguće prije